Idea

MISSIO

IV-METROPOLIN toiminta ja tarkoitus kiteytyy sen missiossa, jonka perusajatuksena on erottua muista ja olla rohkea edelläkävijä.
Sitä varten olemme rakentaneet uuden ja innovatiivisen toimintakonseptin vuosien kokemuksen pohjalta.

KONSEPTI
Konseptimme toimintaperiaate perustuu yrittäjähenkiseen toimintamalliin ja henkilöstö on kokonaisuudessaan yrittjä henkistä. Yrittäjähenkisyys merkitsee meille vastuullisuutta, joka on lähtöisin motivoituneista ja omistautuneista työntekijöistä.

DIGI
Digitaalinen vallankumous on edesauttanut monien tehtävien teknistymistä. Se ei kuitenkaan korvaa ihmisten ammattitaitoa ja käsillä työskentelyä. Nykyaikaiset työvälineet parantavat työn laatua ja nopeutta, jonka lisäksi annamme arvoa työntekijöidemme ammattitaidolle ja ongelmanratkaisukyvylle.

LAATU
Asiakkaanamme haluat vaivattomia ja luotettavia ratkaisuja. Työmme laatu alkaa asiakaspalvelusta ja jatkuu myös työsuoritteemme jälkeen. Teemme työtä, josta voimme olla ylpeitä.

TYÖTAKUU
Annamme työllemme työtakuun - sitoudumme korjaamaan laatupoikkeamat, mikäli työn jälki poikkeaa yleisistä laatustandardeista.

Ratkaise ilmanvaihdolliset tarpeesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@iv-palvelut.fi tai puhelimitse 0406714664.